Alen on the Road

Myyntivaunumme on vauhdikas myyntikärry varustettuna laadukkailla tuotteilla!

Myyntivaunumme kiertää markkina-, messu- ja toritapahtumia tiheään tahtiin ja tarjoaa asiakkailleen tuotteita joita ei muualta löydä! Tuotevalikoimassamme esim. mahtavat markkinapasteijat sesongin mukaan eri makuvaihtoehtoina, muhkeat muffinssit, laadukkaat ja jo laajasti kuuluisat maan mainiot Stadin lihikset sekä paljon muuta. Makunystyröitä hemmotellaan myös tulisemmin maustetuilla tuotteilla, kuten valkosipuli lihiksillä!

Alen on the Road yhteistyökumppaneina ovat mm. Löfbergs ja Chef Wotkin´s! Laadukas kahvinautinto paikan päällä on siis taattu! Chef Wotkin´sin korkealaatuiset lihatuotteet tilattavissa ja noudettavissa vaunusta!

Alen on the Road- myyntivaunumme paikannat kohdasta Tulevat tapahtumat sekä seuraamalla meitä Facebookissa www.facebook.fi/alenltd

Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat
Pori Jazz 14.-22.7.2018

Pori Jazz 14.-22.7.2018

Uudistunut Jazzkatu, tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kirjurinluodolle sijoittuva Jazzpuistoksi nimetty ilmaisalue kannattaa kokea paikan päällä! Ilmaisohjelmaa, ruokatarjoilua, myyntikojuja ja tietenkin myös Alen On The Road ja paljon muuta! Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat
Alen Wappu Markkinat 1.5

Alen Wappu Markkinat 1.5

Karkkilassa 1.5 klo 11-17 Alenin Wappumarkkinat, joista ei menoa eikä herkkuja puutu! On soppaa, popparia, munkkeja, makkaraa, hattaraa (jos ei sade litistä) ja tietenkin Wappuna erityisen maistuvia Stadin lihiksiä! Noin klo 12 hurrataan KaU:n junnujen kultamitaleille ja heti perään rokataan Piece of Cake bandin kanssa Ganes hengessä! Pieni sadekaan ei haittaa, paikalla paljon myös katettua aluetta! Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat
HupiCon messut 20.-22.4.2018

HupiCon messut 20.-22.4.2018

HupiCon – uutta ja vauhdikasta kouluikäisille!

Kouluikäisten oma tapahtuma HupiCon on perustettu kävijöiden toiveesta. Siinä missä Lapsimessut tarjoavat ohjelmaa taapero- ja tarhaikäisille HupiCon tuo tekemistä perheen kouluikäisille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä ja pienoismalleista.

Mukana tietenkin Alen On The Road herkkuineen osastolla 7m129! Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat
12.-15.4.2018 Lähiruoka & Luomu – messut

12.-15.4.2018 Lähiruoka & Luomu – messut

Alen on the Road Lähiruoka & Luomu – messuilla Helsingin Messukeskuksessa osastolla 7a138!

Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

6 + 7 =

Share This