Alen on the Road

Myyntivaunumme on vauhdikas myyntikärry varustettuna laadukkailla tuotteilla!

Myyntivaunumme kiertää markkina-, messu- ja toritapahtumia tiheään tahtiin ja tarjoaa asiakkailleen tuotteita joita ei muualta löydä! Tuotevalikoimassamme esim. mahtavat markkinapasteijat sesongin mukaan eri makuvaihtoehtoina, muhkeat muffinssit, laadukkaat ja jo laajasti kuuluisat maan mainiot Stadin lihikset sekä paljon muuta. Makunystyröitä hemmotellaan myös tulisemmin maustetuilla tuotteilla, kuten valkosipuli lihiksillä!

Alen on the Road yhteistyökumppaneina ovat mm. Löfbergs ja Chef Wotkin´s! Laadukas kahvinautinto paikan päällä on siis taattu! Chef Wotkin´sin korkealaatuiset lihatuotteet tilattavissa ja noudettavissa vaunusta!

Alen on the Road- myyntivaunumme paikannat kohdasta Tulevat tapahtumat sekä seuraamalla meitä Facebookissa www.facebook.fi/alenltd

Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat
Lähiruoka & Luomu | Kevätmessut 4.-7.4.2019

Lähiruoka & Luomu | Kevätmessut 4.-7.4.2019

Tervetuloa herkuttelijoiden keitaalle, siellä mekin olemme!                                                                                                                         Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä.

Tulevat tapahtumat
MP-Messut 1.-3.2.2019

MP-Messut 1.-3.2.2019

MP Messut tuo taas pyöräkauden uutuudet, vaihdokit, nostalgiset vanhat pyörät, sekä tyylikkäimmät rakennetut kaksipyöräiset Helsingin Messukeskukseen. Alan harrastajat ruokkii tullessa ja mennessä pohjoisella sisäänkäynnillä Alen On The Road!

Tulevat tapahtumat
Tikkurilan Joulumarkkinat 1.12.2018

Tikkurilan Joulumarkkinat 1.12.2018

Tikkurilassa Peltolan (vanhalla torilla) lauantaina 1.12.2018 klo 9-16 perinteinen joulumarkkinatapahtuma. Joulupukki ja poniratsastusta, Tuttuja myyjiä maalaismarkkinoilta, edulliset jouluostokset, katuruokameininkiä sekä iloista joulumieltä. Tule joulupuurolle, paikalla soppatykki ja Alen On The Road!

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

14 + 15 =

Share This