Alen on the Road

Myyntivaunumme on vauhdikas myyntikärry varustettuna laadukkailla tuotteilla!

Myyntivaunumme kiertää markkina-, messu- ja toritapahtumia tiheään tahtiin ja tarjoaa asiakkailleen tuotteita joita ei muualta löydä! Tuotevalikoimassamme esim. mahtavat markkinapasteijat sesongin mukaan eri makuvaihtoehtoina, muhkeat muffinssit, laadukkaat ja jo laajasti kuuluisat maan mainiot Stadin lihikset sekä paljon muuta. Makunystyröitä hemmotellaan myös tulisemmin maustetuilla tuotteilla, kuten valkosipuli lihiksillä!

Alen on the Road yhteistyökumppaneina ovat mm. Löfbergs ja Chef Wotkin´s! Laadukas kahvinautinto paikan päällä on siis taattu! Chef Wotkin´sin korkealaatuiset lihatuotteet tilattavissa ja noudettavissa vaunusta!

Alen on the Road- myyntivaunumme paikannat kohdasta Tulevat tapahtumat sekä seuraamalla meitä Facebookissa www.facebook.fi/alenltd

Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat
Tikkurilan Maalaismarkkinat 5.-6.10.2019

Tikkurilan Maalaismarkkinat 5.-6.10.2019

Tikkurilan suuret 1 km kattavat maalaismarkkinat, levittäytyvät Tikkurilaan Peltolantorilta (vanhalta torilta), Peltolantielle, Tikkuraitille, Tikkurilantorille (uusi tori) ja Asematien loppuun asti. Mukana n. 400 kauppiasta tuotteineen ja tavaroineen. Christers Tivoli tulee viihdyttämään jälleen kerran, tulitpa porukalla tai yksin! Perheen pienimmille vielä poniratsastusta! Ja kun nälkä yllättää, tervetuloa Alen Ou The Roadin tiskille 🙂

Tulevat tapahtumat
Porvoon Syysmarkkinat 3.-4.10.2019

Porvoon Syysmarkkinat 3.-4.10.2019

Jokiranta ja torin ympäristö

Kuka tekee parhaimmat löydöt ja saa parhaimmat tarjoukset? Syysmarkkinat Jokirannassa ja kauppatorin ympäristössä alkavat torstaina 3. lokakuuta ja jatkuvat perjantaille 4. lokakuuta 2019.

Markkinat alkavat aamulla kello seitsemän ja jatkuvat iltakuuteen. Markkinoiden järjestelyistä vastaa Porvoon kaupungin kuntatekniikka.

Tervetuloa nauttimaan markkinatunnelmasta! 

Tulevat tapahtumat
Pimeiden kauppojen ilta Vihdin K-Supermarketin pihassa 21.9.2019 klo 17 – 23

Pimeiden kauppojen ilta Vihdin K-Supermarketin pihassa 21.9.2019 klo 17 – 23

Järjestyksessään neljäs Pimeiden Kauppojen Ilta järjestetään lauantaina 21.9. klo 17-23 Vihdin kirkonkylällä K-supermarket Vihdin parkkialueella ja sen viereisellä tapahtuma-alueella.

Kesäkauden päättävässä tapahtumassa on jälleen runsas ohjelmisto: basaarialue, anniskelualue, ravintolamaailma, jossa myös Alen On The Road ja Tivoli Laine.

Klo 17.30 lavalle nousee Juha Pirinen & Beatfellows, klo 18.45 vuorossa on Jukka Poika ja klo 20 esiintyy Sampsa Astala.

Pirinen bändeineen ja Astala esittävät toiset musiikkisetit ennen kuin perinteinen ilotulitus alkaa klo 22.45.

Tulevat tapahtumat
Tammisaaren Syysmarkkinat 19.-21.9.2019

Tammisaaren Syysmarkkinat 19.-21.9.2019

Jo lähemmäs 300 vuotta vanha perinne Tammisaaren syysmarkkinat järjestetään jälleen 19-21.9.2019. Markkinat järjestetään perinteisesti markkinakentällä Fleminginkadulla uimahallia vastapäätä. Markkinoiden suosio on järkkymätön ja paikalle odotetaan joka vuosi noin 30 000 vierailijaa vauvasta vaariin. Tervetuloa markkinatunnelmaan paikanpäälle!

Tulevat tapahtumat
Syyssäbinät Prisma Nummela 14.9.2019

Syyssäbinät Prisma Nummela 14.9.2019

Lauantaina Prismakeskuksessa on tavallistakin enemmän vilskettä ja vilinää, sillä lauantaina 14.9. vietetään SyysSäbinöitä klo 9 – 17. Silloin talo on täynnä tarjouksia, esittelyjä, ilmaista viihdykettä ja kiintoisia ihmisiä. Päivän pääesiintyjinä toimivat tubettaja Pinkku Pinsku sekä Vihdin oma poika Perttu Sirviö.

Tempauksessa on mukana Prismakeskuksen liiketoimintojen lisäksi myös S-Rauta-Maatalous Nummela, Lohjan Autokeskus, S-Pankki, Terveystalo sekä karkkilalainen leipomo Alén, joka tuo paikalle lakuvaunun lisäksi bakery-vaunun ja letunpaistopisteen. Lohjan Autokeskus ja S-Rauta-Maatalous puolestaan tuovat kalustoa esittelyyn parkkialueelle.

Tulevat tapahtumat
Vihdin Wuosisatamarkkinat 24.8.2019

Vihdin Wuosisatamarkkinat 24.8.2019

Vihdin Wuosisatamarkkinat järjestetään 13. kerran! Tervetuloa koko perheen voimin, läheltä ja kaukaa, idylliseen kirkonkylään. Kylänraitti, ympäröivät alueet sekä upea kirkonkylän ranta tulevat olemaan jälleen täynnä kauppiaita, esittelyjä, ohjelmaa, hyvää ruokaa ja musiikkia.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

13 + 13 =

Share This