Tulevat tapahtumat
Syyssäbinät Prisma Nummela 14.9.2019

Syyssäbinät Prisma Nummela 14.9.2019

Lauantaina Prismakeskuksessa on tavallistakin enemmän vilskettä ja vilinää, sillä lauantaina 14.9. vietetään SyysSäbinöitä klo 9 – 17. Silloin talo on täynnä tarjouksia, esittelyjä, ilmaista viihdykettä ja kiintoisia ihmisiä. Päivän pääesiintyjinä toimivat tubettaja Pinkku Pinsku sekä Vihdin oma poika Perttu Sirviö.

Tempauksessa on mukana Prismakeskuksen liiketoimintojen lisäksi myös S-Rauta-Maatalous Nummela, Lohjan Autokeskus, S-Pankki, Terveystalo sekä karkkilalainen leipomo Alén, joka tuo paikalle lakuvaunun lisäksi bakery-vaunun ja letunpaistopisteen. Lohjan Autokeskus ja S-Rauta-Maatalous puolestaan tuovat kalustoa esittelyyn parkkialueelle.

Tulevat tapahtumat
Vihdin Wuosisatamarkkinat 24.8.2019

Vihdin Wuosisatamarkkinat 24.8.2019

Vihdin Wuosisatamarkkinat järjestetään 13. kerran! Tervetuloa koko perheen voimin, läheltä ja kaukaa, idylliseen kirkonkylään. Kylänraitti, ympäröivät alueet sekä upea kirkonkylän ranta tulevat olemaan jälleen täynnä kauppiaita, esittelyjä, ohjelmaa, hyvää ruokaa ja musiikkia.

Tulevat tapahtumat
American Car Show 19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

American Car Show 19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Autoharrastajat paikan päällä ruokkii Alen On The Road, tervetuloa!

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. American Car Show 2018 on viime näyttelyn lailla kolmipäivänen.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heavenin kokoaa jo vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

Motorsport on jo kolmatta kertaa aidosti koko moottoriurheilun kokoava tapahtuma.

Tulevat tapahtumat
HupiCon | Lapsimessut | Elma | Eläinystäväni | Outlet 12.-14.4.2019

HupiCon | Lapsimessut | Elma | Eläinystäväni | Outlet 12.-14.4.2019

Alen On The Road mukana Messukeskuksen hauskimmassa tapahtumassa! Osastomme on 7p130. Tervetuloa!

Lastenohjelmat ovat messuilla suunnattu koko perheelle ja uusi tapahtuma HupiCon tuo lisää ohjelmaa myös kouluikäisille lapsille. Vauhdikasta tekemistä lapsille löytyy koko päiväksi mm. erilaisten pallopelejen, askartelun, esityksien ja toiminnalisten alueiden yhteydestä. Eläinystäväni tapahtumasta löydät kaiken karvaiset ystävät tutustumisetäisyydeltä ja OutletExposta löydät tuhannet tuotteet poistohinnoin.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

3 + 3 =

Share This