Tulevat tapahtumat
Lähiruoka & Luomu | Kevätmessut 4.-7.4.2019

Lähiruoka & Luomu | Kevätmessut 4.-7.4.2019

Tervetuloa herkuttelijoiden keitaalle, siellä mekin olemme!                                                                                                                         Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä.

Tulevat tapahtumat
MP-Messut 1.-3.2.2019

MP-Messut 1.-3.2.2019

MP Messut tuo taas pyöräkauden uutuudet, vaihdokit, nostalgiset vanhat pyörät, sekä tyylikkäimmät rakennetut kaksipyöräiset Helsingin Messukeskukseen. Alan harrastajat ruokkii tullessa ja mennessä pohjoisella sisäänkäynnillä Alen On The Road!

Tulevat tapahtumat
Tikkurilan Joulumarkkinat 1.12.2018

Tikkurilan Joulumarkkinat 1.12.2018

Tikkurilassa Peltolan (vanhalla torilla) lauantaina 1.12.2018 klo 9-16 perinteinen joulumarkkinatapahtuma. Joulupukki ja poniratsastusta, Tuttuja myyjiä maalaismarkkinoilta, edulliset jouluostokset, katuruokameininkiä sekä iloista joulumieltä. Tule joulupuurolle, paikalla soppatykki ja Alen On The Road!

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

2 + 8 =

Share This