Tulevat tapahtumat
Pori Jazz 14.-22.7.2018

Pori Jazz 14.-22.7.2018

Uudistunut Jazzkatu, tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kirjurinluodolle sijoittuva Jazzpuistoksi nimetty ilmaisalue kannattaa kokea paikan päällä! Ilmaisohjelmaa, ruokatarjoilua, myyntikojuja ja tietenkin myös Alen On The Road ja paljon muuta! Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat
Alen & Auvinen Juhannusmarkkinat TORSTAINA 21.6.2018 Karkkilassa

Alen & Auvinen Juhannusmarkkinat TORSTAINA 21.6.2018 Karkkilassa

Alenin ja Marjapuoti Auvisen omat Juhannus markkinat Karkkilan torilla TORSTAINA 21.6 klo 13-19!
Torilla leipomotuotteiden, varhaisperunoiden, mansikoiden ym kauden herkkujen lisäksi myös Lettubaari ja grillistä herkulliset Wotkinin makkaratuotteet! Kävijöitä viihdyttää kaupungin oma poika, maailmallakin suureeen suosioon yltänyt SAMPSA ASTALA klo 14 ja klo 15!
Ilmainen Löfbergin kahvitarjoilu koko markkina-ajan!

Näille markkinoille ennätät myös töiden jälkeen! TERVETULOA!

Tulevat tapahtumat
Alen Wappu Markkinat 1.5

Alen Wappu Markkinat 1.5

Karkkilassa 1.5 klo 11-17 Alenin Wappumarkkinat, joista ei menoa eikä herkkuja puutu! On soppaa, popparia, munkkeja, makkaraa, hattaraa (jos ei sade litistä) ja tietenkin Wappuna erityisen maistuvia Stadin lihiksiä! Noin klo 12 hurrataan KaU:n junnujen kultamitaleille ja heti perään rokataan Piece of Cake bandin kanssa Ganes hengessä! Pieni sadekaan ei haittaa, paikalla paljon myös katettua aluetta! Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat
HupiCon messut 20.-22.4.2018

HupiCon messut 20.-22.4.2018

HupiCon – uutta ja vauhdikasta kouluikäisille!

Kouluikäisten oma tapahtuma HupiCon on perustettu kävijöiden toiveesta. Siinä missä Lapsimessut tarjoavat ohjelmaa taapero- ja tarhaikäisille HupiCon tuo tekemistä perheen kouluikäisille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä ja pienoismalleista.

Mukana tietenkin Alen On The Road herkkuineen osastolla 7m129! Tervetuloa!

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kiinnostuitko tuotteista?

3 + 11 =

Share This